Ambulantna dejavnost

Ambulantna dejavnost

Na teh straneh lahko najdete podrobnejše informacije o preiskavi, ki vas zanima oziroma na katero vas je napotil vaš osebni zdravnik. Namenjene pa so tudi vsem ostalim, ki bi radi izvedeli več o posamezni ambulanti in o preiskavah, ki jih v okviru le-te opravljamo v Diagnostičnem centru Bled.

Vključili smo osnovno predstavitev posamezne ambulante in opisali preiskave, ki jih v okviru te ambulante opravljamo. Pri vsaki preiskavi je naveden namen preiskave in ali so zanjo potrebne posebne priprave. Sledi kratek opis postopka ter morebitnih dodatnih posegov, ki jih izvajamo pri preiskavi.

Navedeni so tudi napotki, ki so nam v pomoč pri odpravljanju morebitnih težav oziroma neprijetnosti, ki se lahko pojavijo po preiskavi.

Pomembno vlogo v našem Centru predstavljata tudi histopatološki in biokemični laboratorij, ki sta našim zdravnikom v veliko pomoč pri hitrem in celostnem postavljanju diagnoz. Opis dejavnosti obeh laboratorijev, skupaj s predstavitvijo lekarne, si lahko ogledate na teh straneh.

Naročite se na pregled

Ambulante

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Outdated Browser

×